Прибуття поставки WELLDO! Леза/вали

16/07/2024

Шановні партнери!

Поспішаємо вам повідомити, що на наш склад надійшла нова поставка ДУЖЕ якісних лез та магнітних валів WELLDO, які допоможуть отримувати якісніші відбитки та продовжать життя інших компонентів! Наша компанія є ексклюзивним представником цього бренду в Україні!

WELLDO Леза очищення, леза дозування, а також вали магнітні, вали подачі/перенесення тонера WELLDO вигідно відрізняються від конкурентних продуктів – ідеальним співвідношенням доступної ціни/якості/асортименту!

Купуючи продукцію WELLDO, Ви можете бути впевнені в чесній ціновій політиці, як і за іншими торговими марками, ексклюзивним представником яких є наша компанія!

З детальним переліком продукції ви можете ознайомитися тут.

Чекаємо на ваші замовлення!

WELLDO

РЕКОМЕНДУЄМО з лезами WELLDO спробувати тонер, вали магнітні та фотобарабани WELLDO для отримання оптимальних результатів та якісного друку!

За більш детальною інформацією, цінами і наявністю звертайтесь за телефоном +380 (44) 227-88-55, е-мейл або new.dwgroup.ua.

Високої Вам рентабельності та якісного друку,

DW GROUP

Ми є постачальником продукції
HANP, CYBEN, MK Imaging, KUROKI, Foshan-YAT-SING (Exclusive), ULC/DINAMICK (Exclusive), WELLDO (Exclusive), WellChip (Exclusive), IPM, KATUN, SCC, VEAYE (Exclusive), PRINTERMAYIN, Aeroton та ін.
Асортимент постійно розширюється!
Купуйте з перших рук по кращій ціні та умовах співпраці в Україні для постійних клієнтів!

КОНТАКТНЫЕ ДАННЫЕ

(044) 384-22-45
Написать письмо



Загружаем курсы валют от minfin.com.ua