Прибуття поставки WELLDO! Фотобарабани Eco Line

06/01/2024

Шановні партнери!

Поспішаємо вам повідомити, що на наш склад надійшла нова поставка доступних по ціні фотобарабанів WELLDO Eco Line!

Наша компанія є ексклюзивним представником цього бренду в Україні!

WELLDO Фотобарабани WELLDO Eco Line (OEM Color) це одні з самих недорогих фотобарабанів гідної якості на ринку, які допоможуть залишатися конкурентними в ситуаціях коли пріоритет вашого клієнта це мінімальна вартість і стабільна якість!

Фотобарабани WELLDO Eco Line (Long Life) це барабани однієї з найвищих якостей на ринку, здебільшого мають колір PURPLE, Dark Navy, Deep Red та інші.

З особливостями кожного фотобарабану ви можете ознайомитись в описі товару та завдяки інформативним артикулам/партномерам.

Зверніть увагу на фотобарабани PURPLE COLOR LONG LIFE!

Фотобарабани пурпурного кольору та збільшеного терміну служби мають значно більш стійке покриття та трохи іншу технологію виробництва!

WELLDO

Купуючи фотобарабани WELLDO Eco Line ви можете бути впевнені в чесній ціновій політиці, як і за іншими торговими марками, ексклюзивним представником яких є наша компанія!

WELLDO

З детальним переліком продукції ви можете ознайомитися тут.

Новинки в нашому асортименті виділені кольором!

Чекаємо на ваші замовлення!

ДУЖЕ РЕКОМЕНДУЄМО з фотобарабанами WELLDO Eco Line використовувати тонер WELLDO, зокрема, доступний тонер WDTH1320ECO! Зверніть увагу на тонер WDTB2140, WDTH2850UH та WDTH1102P.

За більш детальною інформацією, цінами і наявністю звертайтесь за телефоном +380 (44) 227-88-55, е-мейл або www.dwgroup.ua.

Високої Вам рентабельності та якісного друку,

DW GROUP

Ми є постачальником продукції
HANP, CYBEN, MK Imaging, KUROKI, Foshan-YAT-SING (Exclusive), ULC/DINAMICK (Exclusive), WELLDO (Exclusive), WellChip (Exclusive), IPM, KATUN, SCC, VEAYE (Exclusive), PRINTERMAYIN, Aeroton та ін.
Асортимент постійно розширюється!
Купуйте з перших рук по кращій ціні та умовах співпраці в Україні для постійних клієнтів!

КОНТАКТНЫЕ ДАННЫЕ

(044) 384-22-45
Написать письмо



Загружаем курсы валют от minfin.com.ua