Прибуття поставки WELLDO! Тонер

19/05/2023

Шановні партнери!

Раді Вам повідомити, що на наш склад надійшла нова поставка якісного та доступного ТОНЕРА WELLDO! Наша компанія є ексклюзивним представником цього бренду в Україні!

WELLDO Тонер WELLDO вигідно відрізняється від конкурентних продуктів – ідеальним співвідношенням доступної ціни/якості/сумісності! Більш широка сумісність і стабільність якості - це основна перевага тонера WELLDO серед великої кількості недорогих аналогів присутніх на ринку!

Купуючи тонер WELLDO Ви можете бути впевнені в чесній ціновій політиці, як і по іншим брендам, ексклюзивним представником яких є наша компанія!

Хочемо подякувати всім нашим клієнтам за Ваш вибір та стабільно зростаючий попит! Завдяки Вашим замовленням і Вашим відгукам ми постійно прагнемо вдосконалювати наші продукти спілкуючись безпосередньо із заводом – виробником!

Звертаємо Вашу увагу, що завод виробник виготовив нову банку з захистом, щоб убезпечити продукт від підробок, які стали з'являтися на ринку, коли тонер фасувався у стандартні каністри!

WELLDO

WELLDO

Нагадуємо, що до кінця місяця діє акція «Комплімент для партнерів». Встигніть отримати замовлення з реальною знижкою 5% від Ваших стандартних цін!

З детальним переліком продукції Ви можете ознайомитися тут.

Чекаємо на Ваші замовлення!

Наш асортимент тонера задовольнить будь-які потреби та кожен зможе знайти оптимальний продукт враховуючи свої потреби та особливості роботи - хтось намагається досягти максимальну чорноту відбитків, комусь більш важлива кількість відбитків з однієї заправки, хтось використовує виключно першопрохідні картриджі з оригінальним магнітним валом та валом первинного заряду, а хтось заправляє та відновлює в основному сумісні картриджі, хтось націлений на те, щоб картридж у його клієнта можна було перезаправляти багато разів, а хтось працює з роздрібним та разовим клієнтами, де важливо, щоб картридж відпрацював всього 1 ресурс (заправку), комусь важлива ціна, а комусь еталонна якість – усі знайдуть оптимальний тонер WELLDO для свого бізнесу!

РЕКОМЕНДУЄМО з тонером WELLDO спробувати фотобарабани, леза та термоплівки WELLDO для отримання оптимальних результатів!

Для компаній, які ще не знайомі з якістю тонера WELLDO ми ГОТОВІ НАДАТИ РАЗОВУ ЗНИЖКУ 10% на 1 каністру 1000г (на всі види тонера HP і Samsung) для того, щоб Ви протестували і переконалися у високій якості тонера та відмінностях! Будь ласка, звертайтесь до наших менеджерів для отримання вищезгаданої знижки.

За більш детальною інформацією, цінами і наявністю звертайтесь за телефоном +380 (44) 227-88-55, е-мейл або https://new.dwgroup.ua.

Високої Вам рентабельності та якісного друку,

DW GROUP

Ми є постачальником продукції HANP, CYBEN, MK Imaging, KUROKI, Foshan-YAT-SING (Exclusive), ULC/DINAMICK (Exclusive), WELLDO (Exclusive), WellChip (Exclusive), IPM, KATUN, SCC, VEAYE (Exclusive), PRINTERMAYIN, Aeroton и др.
Асортимент постійно розширюється!
Купуйте з перших рук по кращій ціні та умовах співпраці в Україні для постійних клієнтів!

КОНТАКТНЫЕ ДАННЫЕ

(044) 384-22-45
Написать письмо



Загружаем курсы валют от minfin.com.ua